Metode si tehnici de evaluare in invatamant

Cursul se adreseaza profesorilor pentru invatamantul prescolar si primar si are ca scop deprinderea conceptelor clare si corecte despre evaluare, atat de necesare in contextul practic al predarii. In vederea unui demers didactic corect si eficient, pentru cadrul didactic, este important sa stie, in fiecare moment, ce se cunoaste, ce s-a dobandit, ce se aplica.

Cursul de evaluare va aborda urmatoarele concepte:

  • Conceptul de evaluare
  • Obiectivul evaluarii
  • Etapele evaluarii
  • Operatiile evaluarii: masurare-apreciere-decizie
  • Metode de evaluare; repere conceptuale
  • Clasificare (metode moderne si traditionale)
  • Tipuri de itemi
  • Aplicatii

Perioada: 23 februarie 2013

Trainer

Georgeta Iordache este profesor pentru invatamantul prescolar si primar, avand experienta practica si de management in educatie prescolara de 34 de ani, activand si ca inspector de specialitate in invatamantul prescolar. Este evaluator de competente profesionale, metodist si formator, acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari – ANC (fostul CNFPA).    A fost trainer in cadrul mai multor proiecte: PRET, Drepturile copilului – ANPDC, cursuri organizate de Casa Corpului Didactic Bucuresti.

Coordonator al unor proiecte nationale si internationale importante pentru nivelul prescolar, este coautoare  a numeroase materiale educationale precum: soft-uri educationale, aparute in colectia realizata de Infomedia; materialul auxiliar ,,In padure” – editura Aramis 2006;  ,,Caietul educatoarei” – 2007, 2008, 2009, 2010; auxiliarul pentru invatamant preprimar ,,Matematica distractiva”- 2004, Editura Humanitas.

Pret oferta speciala ianuarie 2013

390 lei+tva

Pret standard

690 lei+tva

Locatie

Centrul de formare profesionala Brand Brain, Bucuresti, str. Prof. dr. Ion Athanasiu, nr. 8, sector 5 (zona Cotroceni – Panduri, langa Parcul Romniceanu).

Contact

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Iulia Nimescu,
Coordonator – Centrul de formare profesionala Brand Brain
Telefon: 0748 226 280
E-mail: iulia.nimescu@brandbrain.ro
 
Corina Petcu,
Director General – Brand Brain
Telefon: 0748 226 440;
E-mail: corina.petcu@brandbrain.ro
On septembrie 25th, 2012, posted in: Programe de Formare Profesionala, Teacher Training by